Copyright © 2018 Sing4Him Urk.

Knutselwerkje "Kerst 2013"

Benodigdheden voor knutselwerkje Tijdens de kinderkerstnachtdienst van de Sing4Him krijgen jullie allemaal een setje van zes ijslollystokjes. Hiermee kun je je eigen kerstster maken. Je hebt alleen nog maar een beetje lijm nodig.

Lees meer...

Knutselwerkje "Waar woon jij?"

Voorbeeld van knutselwerkjeDit knutselwerkje bestaat uit een huisje met ondergrond en natuurlijk een vader. Er is voor de zekerheid en vanwege het thema ook een moeder bijgeleverd. Het thema is "Ik en mijn huis, wij zullen de Here dienen". Het is heel belangrijk, en zeker in deze tijd, dat wij de Here dienen en dat dat ook te zien is en te voelen is binnen de muren van ons huis. Het huisje kan gevuld worden met iets lekkers. Daarmee kun je ook weer de link leggen naar het vullen van je hart met de dingen van de Heer en het vullen van je huis met de dingen van de Heer en dan zal het een welgevallig offer voor God zijn. Natuurlijk is het zo een gewoon leuk huisje en kun je erbij vertellen wat je zelf belangrijk vindt om mee te geven. Ik geef de aanzet en ik hoop dat jullie daarmee verder kunnen.

Lees meer...

Gideon II - Slurpen mag!

Gideon II - Slurpen mag!De Sing4Him van februari was het tweede deel uit de serie over de geschiedenis van Gideon. Dit deel ging over de slurpende soldaten. In januari was het eerste deel: Tekenen van God. Aan het einde van iedere Sing4Him krijg je een deel van het verhaal en een kleurplaat, die je in een verzamelmapje kunt bewaren. Heb je het tweede deel niet gekregen, of wil je nog een extra exemplaar, dan kun je hier het verhaal en de kleurplaat downloaden.

Gideon III - De overwinning

Gideon III - De overwinningDe Sing4Him van maart was het laatste deel uit de serie over de geschiedenis van Gideon. Het eerste deel in januari ging over de tekenen van God. Het tweede deel in februari ging over de slurpende soldaten. Aan het einde van iedere Sing4Him krijg je een deel van het verhaal en een kleurplaat, die je in een verzamelmapje kunt bewaren. Heb je het laatste deel niet gekregen, of wil je nog een extra exemplaar, dan kun je hier het verhaal en de kleurplaat downloaden. De andere twee delen zijn ook nog steeds te downloaden.

Gideon I - Tekenen van God

Gideon I - Tekenen van GodBij de Sing4Him van januari zijn we begonnen aan een serie van drie Sing4Hims over de geschiedenis van Gideon. In januari was het eerste deel: Tekenen van God. Aan het einde van iedere Sing4Him krijg je een deel van het verhaal en een kleurplaat, die je in een verzamelmapje kunt bewaren. Heb je het eerste deel niet gekregen, of wil je nog een extra exemplaar, dan kun je hier het verhaal en de kleurplaat downloaden.

f t m